ČESKÝ KYNOLOGICKÝ KLUB Č. KAMENICE

Letní tábor 14.7.-18.7.2008

09.07.2009 09:00

     Letos se konal 3. ročník výcvikového tábora. Byla zde hojná účast, přijeli i psovodi z okolních cvičáků. Týden předtím nám rosničky nenosily dobré zprávy, ale nakonec se počasí vyvedlo. Párkrát sprchlo, ale jen tak na zvlhčení zeminy.
Tábor se tentokrát zaměřil zejména na stopy a poté obrany. Na poslušnost se trošičku pozapomnělo, resp. každý si ji odcvičil dle svého gusta a potřeby.
    Aby se jen netrénovalo, hráli jsme občas (denně) badminton. I místní "kačák" opět pár z nás okusilo. Jeden den jsme navštívili také místní střelnici, kterou nám vyřídil Jindra Jáchym. Byl to povedený den, sama Míša by strčila do kapsy kdejakého policistu.
    Poslední den se rozdaly medaile dle zásluhy, poté se konala oslavička, p. Jirka Kantner i Jirka Mádr slavili narozeniny. Po skotačení na Roxette a vypití pár litrů šťávy jsme se uložili, ráno sbalili a vyrazili směr domov..


Vřelé poděkování patří zejména Verče, která se o nás maminkovsky starala, abychom nepřišli domů o pár kilo lehčí. Příští ročník bude snad také tak povedený, do té doby štěkáme, makáme a cvičíme..


Mějte se, aoooj
Petja

a tady je k dispozici pár fotek na památku: 

Letní tábor 14. 7. - 18. 7. 2008

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode