ČESKÝ KYNOLOGICKÝ KLUB Č. KAMENICE

LETNÍ TÁBOR 2009 - článek od petji

20.07.2009 11:03

Učitě nejen já budu tvrdit, že 4. ročník našeho kynologického tábora byl ten nejpovedenější. Mnozí tedy upřímně proto, že se ho nikdy nezúčastnili. Sešli jsme se ve vysokém počtu, všude kolem samý pes či člověk, takže občas docela blázinec. Ti, kteří si kvůli táboru vzali dovolenou, mají (nejen) můj obdiv a radost, že si udělají hezký týden se psem kdesi pod stanem v lese. Co jsme si nemohli přát lepšího, bylo počasí. Občas sprchlo i vysvitlo slunko, ale nic, co by nás rozhodilo :) 

    Jako pravidelně se cvičilo několikrát denně. Nebyly opomenuty klasické ranní stopy, dopolední poslušnost i obrany a také večerní tréninky. Snad nejen Lex si vzal ponaučení, že se nemá prát s cizími psy, Sára, že by se měla nebát v kotci a být tam potichu, aby páníček nemusel spát pod širákem, ale i panička pejska Falca, že psi volně po cvičáku neběhají.

    Pro nevyspalé psovody tu byl opět badminton, ale celkem žádná pestrost v tom, kdo se bude koupat. Náš Bohouš to vzal pokaždé na sebe, takže většině z nás spadl kámen ze srdce, že do té bahnité rybí vody nemusel.

    Co mě mrzí je, že moc nefungovala spolupráce v kuchyni. Sice se to nějak vždycky nakonec zvládlo, i to nádobí zmizelo, ale co si budeme povídat - moc nám chyběla Verča, která to měla pod palcem :)

    Doufám, že všichni pejskaři odjížděli s pocitem dobře odvedené práce, i s radostí z naší stále lepší a lepší party. Poděkování patří zejména předsedovi Martinovi, který nás svými budíčky dokázal nastartovat a také hlavně za celou organizaci tábora.

Petja

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode